Ročné zúčtovanie poistného na zdravotné poistenie - Matlovičová, Iveta
Vykonanie ročného zúčtovania zdravotného poistenia upravuje zákon č. 580/2004 Z. z. o zdravotnom poistení. Povinnosť vykonať ročné zúčtovanie majú zdravotné poisťovne najneskôr do 30. septembra, resp. do 31. októbra 2024. Koho sa vykonanie ročného zúčtovania zdravotného poistenia týka, kedy vzniká preplatok či nedoplatok?