Online Reputation of AI and ML Supply Chain Firms & Solutions: an Empirical Study - Konečný, Michal, 1993-
Hlavným cieľom štúdie je poskytnúť analytický pohľad na online reputáciu 10 najlepších spoločností a riešení dodávateľských reťazcov v oblasti AI a ML. Výskumnú vzorku tvorí 10 najlepších spoločností a riešení v oblasti AI a ML zoradených podľa supplychaindigital.com. Analýza sentimentu bude hlavným metodickým nástrojom na kvantifikáciu sentimentu alebo polarity desiatich najlepších výsledkov vyhľadávania Google pre konkrétny subjekt.