Zamestnávanie občanov so zdravotným postihnutím - Tichý, Miroslav
Občan so zdravotným postihnutím preukazuje invaliditu a percentuálnu mieru poklesu jeho schopnosti vykonávať zárobkovú činnosť z dôvodu telesnej poruchy, duševnej poruchy alebo poruchy správania rozhodnutím Sociálnej poisťovne alebo posudkom útvaru sociálneho zabezpečenia. Finančná pomoc pre zamestnávateľa. Príspevok na zriadenie chránenej dielne alebo chráneného pracoviska.