Unlocking Sustainable Competitive Performance in Agro-Based Small and Medium Enterprises in South Asian Association for Regional Cooperation Countries - Akhtar, Shamim
Poľnohospodárske malé a stredné podniky (MSP) v súčasnosti dostávajú najvyššiu prioritu medzi tvorcami politík krajín Juhoázijského združenia pre regionálnu spoluprácu (SAARC) kvôli ich veľkému príspevku k zamestnanosti a rastu HDP. Táto štúdia skúma vplyv finančnej gramotnosti na udržateľnú konkurenčnú výkonnosť agro-založených MSP so zameraním na sprostredkovateľskú úlohu prístupu k digitálnym financiám a sprostredkovateľskú úlohu podnikateľských skúseností.