Consumer Ethnocentrism Research in Slovakia in the Marketing Field in the Last Five Years: Summarization and Systematization of Knowledge - Horváthová, Kristína, 1995-
Článok je zameraný na prezentáciu súčasného stavu konzumného etnocentrizmu v podmienkach Slovenska na základe najnovších vedeckých poznatkov. Cieľom článku je poskytnúť prehľad a usporiadanie odbornej a vedeckej literatúry, ktorá bola napísaná o konzumnom etnocentrizme na Slovensku. Pri našej práci využívame množstvo vedeckých metód, ktoré sú charakteristické pre sekundárny výskum. V tomto zmysle používame kvalitatívnu bibliografickú analýzu. Výsledky práce poukazujú na súčasný stav, faktory vplyvu a trendy konzumného etnocentrizmu na Slovensku.