Shall We Dance? Prologue to the Investigation of the Perception of Audio Elements by Dancers in Strategic Marketing Management - Čvirik, Marián, 1992-
Preskúmanie vnímania hudby, ako prvku audio marketingu a možné rozdiely vo vnímaní v rámci segmentu tanečníkov a "netanečníkov".