Assessment of Agricultural Carbon Emissions Reduction Potential and Optimisation Pathways Based on a Framework of Equity and Efficiency Principles: Evidence from Fujian Province in China - Ye, Jie
Provincia Fujian, Čína, bola vybraná ako študijná oblasť na odhadovanie marginálnych nákladov na zníženie poľnohospodárskych emisií v rámci provincie na základe údajov za roky 2010–2020. Štúdia použila tieto odhady ako kľúčový faktor ovplyvňujúci účinnosť znižovania emisií uhlíka, vytvorila model indexu na meranie potenciálu zníženia emisií uhlíka v poľnohospodárstve a ponorila sa do potenciálu znižovania emisií uhlíka v mestských poľnohospodárskych podnikoch z perspektív práv ekonomického rozvoja (equity ) a ťažkosti so znižovaním emisií uhlíka (účinnosť).