Rekreačné poukazy a ich prenosnosť na rodičov - Mičudová, Tatiana
Novela Zákonníka práce. Povinnosť a možnosť zamestnávateľa poskytovať príspevok na rekreáciu. Podmienky na poskytnutie príspevku. Výška príspevku na rekreáciu. Spôsob poskytovania príspevku a jeho poskytnutie vo forme rekreačného poukazu. Frekvencia poskytovania príspevku. Oprávnené výdavky a možnosť prenosu na rodiča zamestnanca. Príspevok na rekreáciu a GDPR.