Vianoce 2022? Nakúpiť a ušetriť
Zmeny v nákupných a spotrebných návykoch oproti socializmu. Súčasný spotrebiteľ má oveľa väčšie možnosti, kde a ako nakupovať. To sa odráža napr. v tržbách za elektroniku a technický tovar.