Zálohujeme už vyše desať mesiacov. Návratnosť obalov dosiahla 70 %
Máloktorý veľký projekt bol natoľko u nás úspešný ako spustenie zálohového systému v roku 2022. Slováci svojím prístupom dokázali, že im záleží na ochrane a zachovaní životného prostredia pre budúce generácie. Vďaka tomu sa tak blížime k návratnosti zálohovaných obalov minimálne 90% do roku 2025.