Obľúbené nápoje potrebujú udržateľný prístup
Káva a čaj v nákupoch domácností. Preferencie spotrebiteľov. Čo je dôležité pre budúcu udržateľnosť kvalitnej kávy - príklady spoločností Tchibo a Nespresso.