Prichádza éra veľkých výpovedí aj k nám? - Mackanič, Rastislav
Rôzne fenomény súčasnosti ako sú opakujúce sa ekonomické krízy či nástup generácie Y do exekutívneho veku majú obrovský vplyv na výrazné zmeny na trhu práce. Jedným z čerstvých aspektov je, že pomerne významná časť zamestnancov uvažuje o odchode zo svojej pracovnej pozície. Prvé indikácie tzv. éry veľkých výpovedí sa v USA objavili už v roku 2021. To majiteľov firiem primälo sledovať dianie v západoeurópskom a stredoeurópskom regióne.