Applying Artificial Intelligence in Education: Innovations in Product Management and Branding - Vavlič, Lukáš, 1992-
Možnosti využitia umelej inteligencie vo vzdelávacom procese so zameraním sa na produktový manažment a budovanie značky. Porovnanie tradičných metód s modernými trendmi a analýza, ako môže umelá inteligencia podporiť študentov pri rozvíjaní kľúčových zručností v týchto oblastiach, vrátane navrhovania inovatívnych riešení, tvorby produktov, budovania identity značky a propagácie značky. Umelá inteligencia umožňuje vylepšené návrhy produktov a pomáha študentom lepšie pochopiť zložitosť tvorby produktov, identity trhu a efektívnej propagácie. Príklady ako môže umelá inteligencia zlepšiť vzdelávací proces poskytovaním praktických nástrojov na riešenie skutočných problémov v riadení produktov a brandingu, vrátane vytvorenia silnej identity značky a strategickej propagácie. Integrácia umelej inteligencie do vzdelávacieho procesu s cieľom zefektívniť a aktualizovať učenie.