Implementation of Digital Transformation Processes as a Challenge for Universities - Freňáková, Magdaléna, 1981-
Preskúmanie, či podniky (spoločnosti) implementujú digitálne transformačné procesy a ako vnímajú stupeň digitálnej transformácie vo svojej spoločnosti a poukázanie z pohľadu spoločností, zapojených do prieskumu, aká infraštruktúra kedy najčastejšie chýba pri zavádzaní procesov digitálnej transformácie a ako by univerzity mohli pomôcť firmám v procese digitálnej transformácie.