The Impact of Artificial Intelligence on Branding - Bocánová, Slávka, 1999-
Rozbor ako AI technológie, ako sú chatboty a odporúčacie systémy, prispievajú k zlepšeniu interakcie medzi značkami a spotrebiteľmi. Skúmanie potenciálnych nevýhod AI, ako je nedostatok kreativity a etické otázky, spojené s jej používaním. Príspevok tiež zdôrazňuje, že aj napriek výhodám existujú značky, ktoré sa rozhodujú pre tradičné prístupy, aby zachovali autenticitu a osobný kontakt so zákazníkmi.