The Process of Innovative Financial Education for Employees of Tauris, JSC. - Kudlová, Zuzana, 1986-
Zameranie na dôležitosť finančného vzdelávania zamestnancov Tauris, a. s., jeho praktická aplikácia a teoretické základy, ktoré podporujú túto inováciu prístupu k rozvoju potenciálu zamestnancov.