Regional Disparities and Their Impact on Educational Development - Tkáč, Michal, 1958-
Problematika regionálneho školstva, dôraz na úlohu univerzity v menej rozvinutých regiónoch. Skúmanie faktorov, ktoré prispievajú k regionálnym rozdielom vo vzdelávaní, ako sú finančné obmedzenia, odliv talentov a obmedzená podpora.