Germany - Adamcová, Silvia, 1984-
Zameranie sa na to, ako na krízu zareagovala nová federálna vláda Nemecka. Pragmaticko-lingvistická analýza prelomových politických a mediálnych prejavov, vyjadrenia Scholza a iných významných nemeckých politikov. Rozbor a hodnotiace výroky, ktoré sú prezentované vo forme vybranej lexiky, viacslovných útvarov a viet.