Cognitive Aspects of Learning a Foreign Language - Goloshchuk, Svitlana, 1976-
Kognitívny prístup k vzdelávaniu cudzích jazykov. Pomoc učiteľom pochopiť mentálne procesy študentov pri učení a zároveň ukázanie cesty k novým vyučovacím metódam a lepšiemu získavaniu vedomostí. Mobilné vzdelávanie aplikácie ako súčasť aplikácie kognitívneho prístupu k výučbe.