Application of Artificial Intelligence in Logistics 4.0: DHL Case Study Analysis - Boorová, Brigita, 1979-
Rozbor, zdôrazňujúci spôsoby, akými môže umelá inteligencia posllúžiť, aby boli postupy udržateľnejšie a medzinárodné dodávateľské reťazce viac odolné voči vonkajším otrasom, a preto bude základným kameňom akejkoľvek budúcnosti logistická stratégia. Zdôraznenie strategického významu osvojeniaa si týchto technológií na zachovanie konkurencieschopnosti na trhu.