Sustainability of Higher Education: Study of Student Opinions about the Possibility of Replacing Teachers with AI Technologies - Okulich-Kazarin, Valery
Preskúmanie vnímania východoeurópskych študentov o možnosti nahradiť vysokoškolských učiteľov prostredníctvom AI technológií.