Means of Expression in Daniel Ortega's Speech Regarding the 2018 Massacre in Nicaragua - Sequeira Lopez, Allan Jose, 1986-
Kríza v Nikarague v roku 2018 sa stretla s veľkým medzinárodným záujmom a odsúdením, pričom prezident Daniel Ortega sa považoval za zapojeného do porušovania ľudských práv jej obyvateľov. Tento text odkazuje na to, ako sa prezident Daniel Ortega snažil podkopať vážne zvažovanie incidentu. Cieľom tohto výskumného dokumentu je preto zhodnotiť Ortegovu rétoriku a to, ako účinne maskuje pravdu o porušovaní ľudských práv zo strany jeho režimu.