Political Discourse and National Identity Construction in the Brexit Campaign - Novák, Dajana, 1991-
Príspevok skúma funkciu politického diskurzu, konkrétne sloganov kampane, pri formovaní a spochybňovaní národnej identity počas kampane za brexit. S využitím Goffmanovej teórie rámovania a Brubakerových a Cooperových predstáv o identifikácii a kategorizácii článok skúma, ako kampane Leave and Remain využívali jazykové metódy na ovplyvnenie populárnych koncepcií britskosti, suverenity a spolupatričnosti.