A Linguistic Analysis of the Trump-Harris Debate on 10 September 2024 - Maierová, Eva, 1965-
Článok sa zameriava na jedinú televíznu debatu medzi Kamalou Harrisovou a Donaldom Trumpom počas volebného cyklu v roku 2024. Jazykové črty a rétorické stratégie oboch kandidátov boli podrobené kvantitatívnej a kvalitatívnej analýze. Analýza odhalila významné rozdiely v ich príslušných komunikačných štýloch, vrátane dĺžky viet, frekvencie slov, celkovej tonality každého diskurzu a prevládajúceho používania trojdielnych zoznamov, metafor a hyperbol ako hlavných prostriedkov presvedčenia.