Carbon Dioxide, Nitrous Oxide, and Methane: What Types of Greenhouse Gases Are Most Affected by Green Investments and Renewable Energy Development? - Kwilinski, Aleksy
Rozbor vplyvu zelených investícií a ich rozvoj obnoviteľnej energie na emisiách skleníkových plynov v 223 krajinách v rokoch 2011–2021.