Inventarizácia majetku a záväzkov ku dňu zostavenia účtovnej závierky - Novotná, Ľudmila
Inventarizáciou účtovná jednotka overuje, či stav majetku, záväzkov a rozdielu majetku a záväzkov v účtovníctve zodpovedá skutočnosti. Deň, ku ktorému sa inventarizácia vykonáva. Druhy inventúr. Lehoty na vykonanie inventúry. Účtovanie inventarizačných rozdielov.