Závierkové a upravujúce závierkové účtovné prípady ku dňu zostavenia účtovnej závierky - Novotná, Ľudmila
V súvislosti so zostavovaním účtovnej závierky sa stretávame s pojmami závierkové a upravujúce závierkové účtovné prípady, ktoré sú definované v § 2a ods. 1 písm. a) a b) opatrenia MF SR č. 23054/2002-92, ktorým sa ustanovujú postupy účtovania pre podnikateľov účtujúcich v podvojnom účtovníctve v z. n. p. Deň, ku ktorému sa účtovná jednotka zostavuje. Závierkové účtovné prípady. Činnosti pred zostavením účtovnej závierky.