The Role of Start-up Companies in the Economic Growth and the Assistance of Tax Policy - Kušnírová, Jana, 1977-
Skúmanie dopadov daňovej politiky krajiny. Dôraz sa kladie na korporátnu daň, výška ktorej zohráva dôležitú stimulačnú úlohu pri zakladaní podnikateľských aktivít.