Lídrami kategórie sú chlieb a rožky
Chlieb a rožky sú dva najviac nakupované pekárenské výrobky v kategórii pečiva. Spolu predstavujú viac ako 70 % objemu pečiva nakúpeného v uplynulom roku. Vyplýva to zo Spotrebiteľského panelu GfK.