Zostavenie a schválenie rozpočtu obce na rok 2025 - Konečná Veverková, Ingrid
Príspevok sa venuje zostavovaniu a schvaľovaniu rozpočtu obce na rok 2025. Upozorňuje na vplyv nových rozpočtových pravidiel na zostavenie návrhu rozpočtu a odpovedá na časté otázky z uplatnenia rozpočtových pravidiel pri zostavovaní rozpočtu.