Splatnosť faktúr a ostatných záväzkov subjektov verejnej správy - Macháčová, Tatiana
Subjekty verejnej správy v zákonom určených prípadoch uzatvárajú zmluvy podľa Obchodného zákonníka, ktorý upravuje aj splatnosť faktúr a ostatné záväzky pre verejné inštitúcie. Príspevok sa venuje povinnostiam subjektov verejnej správy v pozícii dlžníka.