Zákazníkov oslovujú výrobky v akcii a privátky
Podľa údajov Spotrebiteľského panelu GfK až tretina z výdavkov na mrazené produkty smerovala na nákupy za zvýhodnenú cenu. Medziročne výrazne posilnili vlastné značky reťazcov.