Usage of Industry 4.0 Technologies in Ukrainian Enterprises: Analysis of Robotics and Cloud Computing Adoption - Yehorova, Yuliia, 1978-
Analýza úrovne prijatia špecifických technológií Industry 4.0 na Ukrajine. Posúdenie implementácie robotiky a cloud computingu ukrajinskými podnikmi. Na základe analýzy štatistických údajov sa zistilo, že prioritné ciele využívania robotiky a typy služieb cloud computingu v podnikoch rôznych veľkostí sa líšia. Získané výsledky môžu byť cenné pre pochopenie trendov v zavádzaní moderných technológií v krajine, ako aj pre formovanie inovačnej politiky a podporu malého a stredného podnikania.