Accelerators and Decelerators of Scaleup Growth: Key Factors and Circumstances for Sustainable Expansion - Slávik, Štefan, 1955-
Scaleup je vývojová fáza start-upu, ktorý vyriešil svoje počiatočné problémy a čelí výzve dosiahnuť významný obchodný vzostup a rast. Stále je to však malá firma, ktorej rast nie je jednoduchý. Cieľom výskumu je prehĺbiť a rozšíriť poznatky o okolnostiach a faktoroch, ktoré urýchľujú a/alebo spomaľujú jeho rast. Zdrojom nových poznatkov je terénny výskum na vzorke 97 scaleupov.