Investment Patterns in Diverse Economies: A Bibliometric Study of Global Transformations - Artiukhov, Artem, 1983-
Bibliometrická analýza skúmajúca investičné vzorce v rôznych ekonomikách a ich vzťah s globálnymi finančnými transformáciami. Opis štúdie trvajúcej od roku 1964 do roku 2024 a využívajúcej údaje z Web of Science (WoS). Následná analýza pomocou R Studio a CiteSpace s cieľom identifikovať trendy a posuny v akademickom zameraní na investičné stratégie.