Príklady účtovania inventarizačných rozdielov v samospráve - Majorová, Miriam
V obciach, mestách, samosprávnych krajoch a rozpočtových a príspevkových organizáciách zriadených samosprávou sa pri účtovaní inventarizačných rozdielov postupuje podľa opatrenia Ministerstva financií Slovenskej republiky z 12. decembra 2022 č. MF/14454/2022-36, ktorým sa ustanovujú podrobnosti o postupoch účtovania a rámcovej účtovnej osnovy pre obce, vyššie územné celky a nimi zriadené rozpočtové organizácie a príspevkové organizácie v znení neskorších predpisov.