Účtovanie dobropisov - preplatkov v obci, rozpočtovej organizácii a príspevkovej organizácii - Urbanová, Terézia
Príspevok sa venuje problematike účtovania dobropisov - preplatkov podľa opatrenia Ministerstva financií Slovenskej republiky zo dňa 12. 12. 2022 č. MF/014454/2022-36, ktorým sa ustanovujú podrobnosti o postupoch účtovania a rámcovej účtovnej osnove pre obce, vyššie územné celky a nimi zriadené rozpočtové organizácie a príspevkové organizácie v znení neskorších predpisov.