The Box Model and Product Readiness Level: Determining the Viability of Ideas - Artiukhov, Artem, 1983-
Návrh kombinovaného prístupu k hodnoteniu efektívnosti transferu technológií (inovácií), ktorá využíva metódu "škatuľového" modelovania systémov, ako aj hodnotenie úrovne pripravenosti produktu na uvedenie na trh.