PSD 3 se rýsuje. Finální podoba je ale zatím nejasná - Sobková, Martina
Smernica a nariadenie o platobných službách (PSD 3/ PSR) je pripravovaná legislatíva určená k regulácii platobných metód na jednotnom trhu Európskej únie, ktorej cieľom je odstránenie prekážok pre nové typy platobných služieb a zlepšenie ochrany a bezpečnosti spotrebiteľov. Návrh aktuálizácie pravidiel týkajúcich sa platobných služieb. Posilnenie spotrebiteľských práv.