Realita budování digitální banky - Machač, Ondřej
Proces založenia digitálnej banky (neobanky). Štyri kľúčové oblasti pri budovaní digitálnej banky podľa odborníkov - regulácia a licencia, technológie a infraštruktúra, strategické partnerstvá, zákaznícky prístup. Digitálna banka Nubank ako skvelý príklad úspechu v sektore digitálnych bánk.