Importovanie hodnôt ukazovateľov ESG komponentov indexu DJIA - Brezina, Ivan, 1963-
Sociálne zodpovedné investovanie (ESG) predstavuje veľmi širokú oblasť s mnohými rôznymi investičnými prístupmi, zameranými na rôzne investičné ciele. V súčasnosti sa čoraz častejšie pri investovaní kladie dôraz na udržateľnosť pri investíciách, ktorá môže byť reprezentovaná ESG ukazovateľmi.