Optimalizácia investičných portfólií v indexe STOXX 50: Prístup zohľadňujúci ESG a výnosy pomocou CVAR modelu - Ferenčáková, Monika, 2000-
Zaoberanie sa optimalizáciou investičných portfólií v rámci indexu STOXX 50 so zameraním na výnosy a ESG kritériá.