Optimálne umiestnenie základných škôl v okrese Trnava pre minimalizáciu tvorby emisií - Gežík, Pavel, 1983-
Zameranie na optimalizáciu umiestnenia základných škôl v okrese Trnava s cieľom minimalizovať emisie, spojené s dochádzaním žiakov.