Complementarities of Occupations and Language Skills of Immigrants in Europe - Tóth, Peter, 1978-
Študovanie návratov k jazykovým znalostiam imigrantov pomocou Európskeho prieskumu vzdelávania dospelých (2016). Odhad štandardnej príjmovej rovnice rozšírenej o úroveň znalostí v jazyku hostiteľskej krajiny a v angličtine.