Daňová kontrola, vyrubovacie konanie a ďalšie kroky daňového subjektu (2. časť) - Glazelová, Ivana
Miesto výkonu daňovej kontroly, práva a povinnosti kontrolovaného subjektu pri daňovej kontrole. Lehota na uskutočnenie daňovej kontroly. Nezákonnosť prerušenia daňovej kontroly a jej vplyv na nezákonnosť dĺžky trvania daňovej kontroly. Námietka zaujatosti, skončenie daňovej kontroly a vyrubovacie konanie.