Novelizácia zákona o účtovníctve v roku 2024 - Pastierik, Vladimír
Informácie z novely zákona č. 431/2002 Z. z. o účtovníctve v znení neskorších predpisov, ktorá nadobudla účinnosť 1.6.2024. Informácie o udržateľnosti (výročná správa, overovanie). Veľkostné podmienky (zvýšenie, valorizácia, definovanie).