Novela zákona o posudzovaní vplyvov na životné prostredie - Šimurka, Peter
Dňa 17. 9. 2024 NR SR v treťom čítaní schválila vládny návrh zákona, ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 24/2006 Z. z. o posudzovaní vplyvov na životné prostredie a o zmene a doplnení niektorých zákonov v z.n.p. a o zmene niektorých zákonov. Predstavenie samotných dôvodov predloženia vládneho návrhu, súhrn a opis hlavných zmien, ktoré majú vplyv na samotné konanie. Predstavenie aj zmeny prílohy, ktorá sa vzťahuje na odpadové hospodárstvo.