Blockchain-Based Information Systems: Management Challenges in Adoption, Compliance, and Resource Usage - Binder, Edwin, 1960-
Základným cieľom tejto štúdie je predložiť komplexný prehľad výziev, ktoré predstavuje technológia blockchain pre manažérske rozhodnutia o informačných systémoch spoločností, v širšom kontexte vývoja internetu hodnoty (IoV).