Effectiveness of Digital Content Distribution Channels - Balaščáková, Simona, 1999-
Digitálny marketing sa ukázal ako zásadný základ pre obchodný úspech uprostred rýchlo sa vyvíjajúceho prostredia online kanálov. V tomto dynamickom kontexte je nevyhnutné neustále vyhodnocovať a analyzovať efektívnosť distribučných kanálov digitálneho obsahu. Tento článok sa snaží systematicky zhodnotiť teoretické základy digitálneho marketingu so špecifickým zameraním na distribučné kanály digitálneho obsahu. S cieľom ponúknuť komplexné hodnotenie výkonnosti týchto kanálov článok integruje kritickú analýzu existujúcich teoretických rámcových modelov so skúmaním súčasných trendov a praktík v digitálnom marketingu. Navrhnuté teoretické rámce slúžia ako základ pre ďalší pokrok v oblasti digitálneho marketingu. Článok končí diskusiou o dôsledkoch zistení pre marketingových manažérov a poskytuje odporúčania na optimalizáciu využívania distribučných kanálov digitálneho obsahu na dosiahnutie maximálneho úspechu v online prostredí.