Innovation Potential and Sustainability of Slovak Enterprises - Mišúnová Hudáková, Ivana, 1976-
Súhrn súčasných poznatkov a identifikácia kľúčových faktorov a bariér ovplyvňujúcich inovačný proces v slovenských podnikoch.